Becali: "Nu mai am avere"

Sambata, 14 Martie 2009, ora 12:28
4351 citiri
Becali: "Nu mai am avere"

Oamenii de afaceri romani se plang ca averile le-au fost topite de criza. In topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, a ramas un singur roman: Dinu Patriciu.  Pe de alta parte, Gigi Becali spune ca averea lui "s-a dus".

Unii se plang in gura mare ca au ramas saraci lipiti. Altii spun mai pe soptite ca le-a scazut averea la jumatate. In fine, sunt oameni de afaceri care sustin ca important este ca nu au dat oameni afara si ca-si continua investitiile.

La nivel mondial, singurul roman care a ramas in topul Forbes este Dinu Patriciu, si el cu o avere mai mica cu 700 milioane de dolari decat anul trecut, Ion Tiriac parasind podiumul.

In Romania, Gigi Becali, care anul trecut se afla pe prima pozitie in Capital Top 300 cei mai bogati romani, cu 2,5 miliarde de euro, spune acum ca este sarac lipit.

"Eu nu mai am avere, dom'ne. Gata! S-a dus. Zero. Daca nu poti sa-ti vinzi marfa, sa iei bani pe ea, nu ai nimic. Anul trecut, cand m-au trecut in top, aveam, insa acuma nu", a declarat pentru Gandul Gigi Becali.

Si politicienii plang

De pe locul 45, vasluianul Adrian Porumboiu se felicita ca a investit in productie, si nu in speculatii imobiliare.

"Puteam si eu sa cumpar terenuri, nu-ti trebuie prea multa carte", spune el. Pentru Porumboiu, clasamentele reprezinta mai mult "o chestiune care tine de cancan", declarandu-se ingrijorat mai degraba de faptul ca "in perioada de criza nu vad prea multi oameni care sa stapaneasca fenomenul economic", decat de averea personala.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#criza, #economie, #imobiliare, #investitii , #stiri Gigi Becali