Gigi Becali vinde tot, mai putin Steaua

Duminica, 10 Mai 2009, ora 21:51
5573 citiri
Gigi Becali vinde tot, mai putin Steaua

Disponibilizari, reduceri de cheltuieli si economisirea banilor in asteptarea oportunitatilor de afaceri- sunt solutii pe care le-au aplicat unii dintre cei mai bogati romani, pe timp de criza.

Altii se gandesc insa sa vanda aproape tot ce detin in Romania, cum este cazul lui Gigi Becali, dar nu din cauza turbulentelor financiare, ci din motive mai degraba emotionale.

"Ce afaceri? Nu ma mai intereseaza afacerile, nu mai vreau sa fac afaceri in tara asta, vreau sa vand tot ce am. Nu vreau sa mai muncesc ca sa asigur salariile procurorilor si politistilor care mi-au facut ce mi-au facut, din zecile alea de milioane pe care le dau pe taxe si impozite", a declarat pentru Gandul Gigi Becali, care anul trecut se afla pe prima pozitie in Capital Top 300 cei mai bogati romani, cu o avere de 2,5 miliarde de euro.

Ideea de a-si muta operatiunile intr-un paradis fiscal - dupa modelul deja consacrat - nu e pe placul finantatorului Stelei. "Nu, eu nu vreau sa scot banii din tara", explica el.

Solutia vanzarii nu este insa una pe care o va pune in aplicare in perioada urmatoare, pentru ca nu vrea sa-si dea afacerile pe nimic, intr-un moment mai putin favorabil din punct de vedere economic.

Crede ca va avea nevoie de cinci-sase ani pentru a finaliza toate tranzactiile. Un singur business nu e de vanzare: clubul Steaua.

"Ma relaxeaza si vreau sa ma distrez", explica Becali.

 

Intra pe Biztube, primul video-portal de business din Romania, ce reuneste interviuri de marca cu greii din lumea afacerilor si stiri economice de ultima ora.

#becali, #criza, #steaua , #stiri Gigi Becali