Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gigi Becali vrea ultima fabrica de confectii ramasa la stat

Gigi Becali vrea ultima fabrica de confectii ramasa la stat
Doar trei oferte au fost depuse pentru privatizarea ultimei fabrici de confectii ramase la stat.Data limita de depunere a ofertelor a fost luni, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), proprietarul fabricii S.C. Confectia S.A. Ramnicu Sarat, inregistrand trei oferte.
Acestea au venit din partea lui Zane Marian, persoana fizica romana, a S.C. Sorste S.A. Focsani si a asociatilor Gheorghe Becali si Gheorghe Nicolae.

Societatea A"ConfectiaA" a fost lansata la privatizare prin metoda negocierii pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile.

Prin trecerea acesteia in proprietate privata se incheie procesul de privatizare in aceasta ramura economica, subliniaza comunicatul guvernului.
Societatea are un capital social de 5,27 miliarde lei, impartit in 211.047 actiuni, detinute in totalitate de statul roman.

Desi situatia economica si financiara a fabricii nu este favorabila, societatea are piata de desfacere si o traditie solida in domeniul sau de activitate, astfel ca, printr-o infuzie de capital si un management profesionist, isi poate redobandi rolul de actor semnificativ pe piata romaneasca de confectii, arata comunicatul citat.


Sursa: Curierul National

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1158 ori