Videanu: Monica Maurer poate vorbi cu Goldman Sachs, Merrill Lynch, Deutsche Bank!

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 01:35
4576 citiri
Videanu: Monica Maurer poate vorbi cu Goldman Sachs, Merrill Lynch, Deutsche Bank!

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, spune ca are nevoie de consilieri precum Monica Maurer, care au "expertiza si calificarea" necesare pentru a discuta cu reprezentantii unor institutii precum Goldman Sachs si Deutche Bank, informeaza Newsin.

"Deci am nevoie de un consilier care sa aiba si calificarea si expertiza necesara sa stea de vorba cu Goldman Sachs, cu Merrill Lynch, Franklin Templeton, cu Deutsche Bank! Am nevoie de astfel de oameni!", a declarat Videanu la Realitatea Tv, dupa ce moderatorul emisiunii a afirmat ca "fii, fiicele si nepoatele prietenilor si partenerilor de afaceri" ai lui Adriean Videanu au fost angajati la stat cu salarii peste medie.

Intebat de moderator daca astfel de competente au numai fii prietenilor sai, ministrul Economiei a declarat ca "este vorba de un singur om", nominalizand-o pe Monica Maurer.

Presa a relatat recent despre relatiile de prietenie dintre ministrul Adriean Videanu si oameni de afaceri ai caror fii sau nepoti sunt angajati in Ministerul Economiei.

Potrivit unui material publicat in "Cotidianul", Monica Maurer este fiica Danei Maurer si lui Jean Maurer (fiul fostului prim- ministru al Romaniei).

Dupa divort, Dana Maurer s-a casatorit cu doctorul Aurel Cernaianu, iar cuplul isi petrece vacantele impreuna cu ministrul Adriean Videanu.

Potrivit ziaristilor de la Cotidianul, Monica Maurer incaseaza 5.000 euro de la Ministerul Economiei si de la alte institutii ale statului in conducerea carora reprezenta Guvernul Romaniei. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#bank, #deutsche, #goldman, #lynch, #maurer, #merrill, #monica, #sachs, #videanu , #stiri Goldman Sachs