Vrei un job la Google? Iata ce posturi are gigantul IT

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 12:41
3841 citiri
Vrei un job la Google? Iata ce posturi are gigantul IT

Un job la Google a fost intotdeauna descris ca unul din locuri de munca ideale de pe planeta. Ceea ce nu stii este ca nu trebuie sa fii expert in IT pentru a lucra la Google.

Compania angajeaza persoane pentru diverse departmanete: comunicare, marketing, proiectare si multe altele, potrivit Business Insider

Iata pentru ce joburi poti aplica la Google:

Administrator

Jobul de administrator este destinat persoanelor organizate, energice si de incredere, care au un scop comun cu compania: sa ajute la realizarea lucrurilor marete.

Practic, administratorii vor ajuta personalul Google sa-si faca munca mai bine prn organizarea intalnirilor.

Administratorul este cel care face lucrurile sa mearga din spatele "scenei".

Om de vanzari

In calitate de reprezentant de vanzari, vei lucra cu echipa din America de Nord pentru a obtine contracte noi de publicitate. Vei vinde contracte prin Google Adwords si te vei ocupa de derularea campaniilor de publicitate.

Vei tine legatura cu intreprinderile mari care doresc publicitate prin intermediul retelelor Google si te vei asigura ca toti clientii vor avea parte de campanii inteligente de publicitate.

Call Center si Serviciu cu clientii

Daca alegi sa faci parte din aceasta echipa, jobul tau este sa pastrezi legatura cu userul.

Persoanele abilitate pentru un astfel de job trebuie sa lucreze la produsele emblematice Google precum Gmail, Chrome, Google Android si sa sprijine in mod aciv utilizatorii la nivel global prin intermediul comunitatilor online si a centrelor de ajutor.

Practic trebuie sa ai cunostinte detaliate despre suita de produse Google in continua evolutie si sa te asiguri ca feedback-ul userilor ajunge intotdeauna la echipa de productie.

Manager HR

Odata cu aceasta pozitie vei primi si responsabilitatea de a te ocupa de baza de date interna a companiei. Acest lucru va include introducerea datelor, care este strans legata de noii angajati, schimbarile de compensare, contracte si alte tipuri de tranzactiice tin de resursele umane.

Vei gestiona intregul departament de resurse umane si te vei ocupa de buna comunicare a angajatilor.

Avocat

Ca si asistent juridic intri intr-o echipa de avocati recunoscuti. Jobul presupune efectuarea cercetarilor juridice, coordonarea comunicarii cu echipa si ascultarea inregistrarilor.

De asemenea, trebuie sa te asiguri ca Google nu incalca nicio lege in momentul in care incearca un nou produs/serviciu.

,b>Manager de Marketing

Ca si marketing manager Google modelezi viitorul produselor companiei. Fie ca este vorba de Gmail, harti, Chrome, Android sau de unul produsele de afaceri ca Adwords, AdSense, DoubleClick sau Google Analytics, vei lua parte la o experienta completa de introducere pe piata a produsului.

Jobul presupune comercializarea produselor. Mai mult decat orice, trebuie sa te asiguri ca mesajul companiei este transmis in mod corect.

Agent imobiliar

Angajatii Google trebuie sa lucreze undeva, de aceea compania are nevoie de un agent imobiliar, pentru a-i gasi locul ideal. Responsabilitatea unei astfel de persoane consta in administrarea spatiilor de birouri ale companiei si verificarea angajamentelor de leasing la nivel global.

De asemenea, daca iti doresti un astfel de job la Google vei folosi un sistem de baze de date existente pentru a urmari informatiile de leasing, cheltuielile, utilizarea spatiilor si gestionarea proprietatilor de birouri Google. Orice posibila achizitie trebuie luata in considerare, cercetata si propusa superiorilor.

Tester

Ca si anallist al calitatii produselor vei fi responsabil de protejarea integritatii produselor cheie ale Google (Google Search, Google Maps, AdWords, AdSense, Google Checkout, Google Product Search), investigarea fraudelor financiare, practicile dubioase, incalcarile politicilor Google si abuzul general al produselor companiei.

Intr-un cuvant, la un astfel de job trebuie sa te asiguri ca produsele Google functioneaza perfect si nimeni nu incalca politicile companiei.

Visual Designer

Daca iti doresti o astfel de functie la Google, trebuie sa stii in primul rand ce-si doreste utilizatorul. Astfel, vei fi nevoit sa proiectezi designe-ul produselor, astfel incat produsul final sa atraga userii.

Munca ta va implica comunicarea cu inginerii, managerii de produs si alti designeri care isi vor aduce contributia in fiecare etapa a produsului.

Pe scurt, un visual designer deseneaza partile vizuale ale produselor Google si mentine legatura cu inginerii pentru a vedea daca designe-ul este realizabil. Prin urmare, nu trebuie sa fii un geniu in calculatoare pentru a lucra la Google.

Poti aplica aici pentru un job la Google.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#google job, #manager marketing google, #locuri munca google, #google angajari, #aplica job google , #Joburi