9 motive pentru care Google e mai tare ca Dumnezeu

Sambata, 03 Septembrie 2011, ora 09:26
1765 citiri
9 motive pentru care Google e mai tare ca Dumnezeu

Toata lumea a auzit de Google. Este cel mai popular motor de cautare din lume, are milioane de ultilizatori zilnic. La fel, toata lumea a auzit de Dumnezeu. Chiar daca bisericile nu sunt intotdeauna pline de oameni, nimeni nu poate nega faptul ca Dumnezeu are milioane de adepti in lumea crestina.

"Google este Dumnezeu?", intreaba The Church of Google, care inainteaza noua motive pentru care motorul de cautare l-a surclasat pe Dumnezeu.

Google e atotstiutor

Google este entitatea care cunoaste absolut tot si care poate fi verificata in mod stiintific. Google a indexat peste 9,5 miliarde de pagini web, mai mult decat orice motor de cautare din zilele noastre.

Nu numai ca este cea mai apropiata entitate de atotstiinta, dar Google poate sa sorteze din multitudinea informatiilor folosindu-se de PageRank, un algoritm de analiza a hiperlegaturilor din Internet, organizand astfel datele pentru a deveni accesibile utilizatorilor.

Google e omniprezent

"Google este peste tot in orice moment", explica sursa citata. Motorul de cautare creat de corporatia americana multinationala poate fi gasit oriunde pe glob, in acelasi timp.

Miliardele de site-uri indexate sunt originare din toate colturile planetei. Odata extinderea retelei Wi-Fi, Google poate fi accesat din orice loc de pe Glob, fiind astfel o entitate omniprezenta.

Google raspunde la rugaminti

Utilizatorul poate gasi raspunsuri prin simpla introducere a rugamintii sau a intrebarii care il macina in motorul de cautare. Internautul poate afla rapid informatii despre tratamente alternative pentru cancer, despre cum isi poate imbunatati starea de sanatate, despre descoperiri medicale uluitoare sau despre orice altceva care implica o solicitare sau un strigat de ajutor transpus in lumea virtuala.

"Intreaba Google si el iti va arata calea, dar asta e tot ce poate face, caci ulterior depinde doar de tine cum te ajuti singur", scrie "The Church of Google".

Google este nemuritor

Motorul de cautare are un potential nemuritor, algoritmii sai fiind raspanditi pe sute de servere. Daca unul intampina o problema si nu mai functioneaza, altul ii va lua locul. Astfel, Google poate trai, in teorie cel putin, o vesnicie.

Google nu are limite

Google este infinit. In teorie, Internetul se poate dezvolta fara incetare, iar motorul de cautare va indexa la infinit aceasta crestere.

Google nu uita

Motorul de cautare isi aminteste tot. Google creeaza o copie temporara (cache) a oricarei pagini web, pe care o salveaza pe serverele sale masive. De fapt, prin "uploadarea" preferintelor, opiniilor si gandurilor sale pe Internet, utilizatorul va trai in cache-ul Google, chiar si dupa ce moare in viata reala, intr-un fel de "Viata de apoi a Google".

Citeste continuarea pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#church of google, #google, #motor cautare , #stiri Google