Actiunile Google Inc. la peste $600

Marti, 09 Octombrie 2007, ora 13:20
951 citiri
Actiunile Google Inc. la peste $600

Actiunile Google Inc. au inchis sedinta de tranzactionare de ieri la peste $600 - pentru prima data de la listare - si asta in conditiile in care volatilitatea burselor de actiuni americane ramane scazuta, in asteptarea unei noi perioade de raportari financiare.

Dolarul american s-a apreciat ieri in pietele sale principale, contra euro depasind deja nivelul la care ajunsese imediat dupa publicarea raportului pietei muncii din SUA de vineri.

Pretul aurului si al petrolului au scazut din nou ieri. Piata petrolului a notat o depreciere de aproape 3%.

Mai tarziu astazi va fi publicat raportul amanuntit al ultimei intalniri de politica monetara a Rezervelor Federale americane din 18 septembrie.

De asemenea, William Poole si Janet Yellen - oficiali importanti ai bancii centrale americane - vor face comentarii publice.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.