Atentie: Google creeaza dependenta

Sambata, 19 Decembrie 2009, ora 23:54
3375 citiri
Atentie: Google creeaza dependenta

Telefonul Droid iti da desteptarea, cu functia de alarma. In timp ce iti bei cafeaua, accesezi Google News pentru a vedea ce s-a intamplat peste noapte, iar apoi iti verifici Gmail-ul.Vezi astfel ca prima intalnire de pe agenda are loc in alta parte decat s-a stabilit initial, iar Google Maps iti indica drumul optim catre noua destinatie. Iti actualizezi ultimul raport de cheltuieli cu ajutorul Google Layout si ,daca e nevoie, il traduci si in hindi cu ajutorul Google Translate.



Android, sistemul de operare dezvoltat de Google pentru telefoanele mobile introdus in octombrie pe noile telefoane Motorola, are integrata intreaga suita de aplicatii Google.

Google dezvolta acum si un sistem de operare programat sa fie lansat pe piata anul viitor, odata cu un nou tip de netbook, si va costa sub 300$.


Netbook-ul va face conectarea la serviciile Google, in numai 10 secunde de la pornire.

La un pret mic si cu putine informatii personale stocate direct pe hard disk, netbook-ul ar putea deveni la fel de dispensabil precum mobila de birou.

Practic, iti vei putea acesa informatiile de oriunde, acestea fiind stocate pe Internet, prin intermediul aplicatiilor Google.

Daca cineva iti fura laptopul sau il strici, nu va mai fi mare paguba pentru ca nu vei pierde informatiile.

Dar viata "fara griji" oferita de Google e cu doua taisuri. Poti avea incredere totala in compania care iti depoziteaza toate aceste informatii? Cat de multa protectie poate oferi Google?

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
WhatsApp introduce o caracteristică nouă de confidențialitate pentru versiunea sa web, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a bloca conversațiile printr-o funcție numită Chat Lock....
#aplicatii, #chrome, #droid, #gmail, #google, #microsoft, #murdoch , #stiri Google