Ce legatura exista intre Google si CIA?

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 12:28
1334 citiri
Ce legatura exista intre Google si CIA?

"Google este interconectat cu Guvernul SUA si are relatii cu CIA", sustine Steve Rambam, fondator si CEO al agentiei internationale de detectivi Pallorium.

Informatiile personale publicate de oameni prin intermediul Internetului sunt folosite frecvent pentru marketing. Cazuri de frauda sau furturi de identitate exista demult, insa, ceea ce se stie mai putin sau se ascunde este ca la toate aceste informatii au acces si guvernele marilor puteri.

"Oamenilor le pasa din ce in ce mai putin de intimitatea lor, sau cel putin asa se comporta. Cea mai mare parte a cantitatii de date este pusa la dispozitie de buna voie, de catre utilizatori.

Locatia, preferintele personale, religia, orientarea sexuala, preferintele politice, prieteni, familie, carti citite, toate acestea sunt informatii folositoare pentru serviciile secrete, sunt o fereastra catre sufletul vostru. Toate acestea le puneti singuri la dispozitie. Si, desigur, sa nu uitam despre Sfantul Graal al investigatiei - locatia si fotografiile. Voi raportati mereu locatia in care va aflati si postati fotografii", a declarat, pentru Russia Today, Steve Rambam.

Fondatorul Pallorium sustine ca multe site-uri de socializare coopereaza cu diverse institutii guvernamentale, iar, in anumite situatii, sunt chiar controlate de acestea.

Acces numai pentru serviciile secrete

"Serviciile secrete specializate in infractiuni cibernetice sunt suficient de inteligente incat sa puna unul dintre serviciile lor tehnice sa intre pe Internet si sa se uite pe pagina ta de Facebook, pe fluxul de Twitter, pe fluxul de YouTube.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

 

#google, #cia, #serviciu secret, #conspiratie, #monitorizare , #stiri Google