Cele mai avantajoase metode de promovare online

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 17:21
1570 citiri
Cele mai avantajoase metode de promovare online

"Promovarea care se face pe motoarele de cautare, in special pe Google, ramane pe primul loc in preferintele companiilor", a declarat pentru 3idei.ro, Marius Ghenea, presedinte FIT Distribution. De asemenea, acesta considera ca retelele sociale reprezinta un trend in marketing-ul online.

Marius Ghenea considera ca retele sociale vor prinde din urma motoarele de cautare la capitolul promovare online.

"Promovarea care se face pe motoarele de cautare, in special pe Google, ramane pe primul loc in preferintele companiilor. In acelasi timp devine din ce in ce mai importanta promovarea cae se face pe retele sociale Facebook si Twitter", a precizat acesta in interviul 3idei.ro.

Mai mult, acesta este de parere ca reclamele contextuale in site-urile de continut pot avea o relevanta importanta daca se alege bine targetul.

"Doar cu niste bannere simple, rezultatele sunt modeste", a mai adaugat Ghenea.

Comertul online in era retelelor sociale

In ceea ce priveste comertul online, reprezentantul companiei este de parere ca Romania se afla cu cativa pasi in urma, insa acest lucru ne poate ajuta.

"Odata cu intrarea in zona retelelor sociale, vom vedea o mutare a interesului publicului catre Facebook si Twitter. Retelele sociale vor conta din ce in ce mai mult atat pentru consumatori cat si pentru comertul online", a adaugat Ghenea in interviul acordat pentru 3idei.ro

In opinia acestuia, in 2010 s-a observat o cresterii a increderii in comertul online. De asemenea, Marius Ghenea este de parere ca internetul devine din ce in ce mai accesibil, iar costurile lui devin mai neglijabile.

"Pe fondul acestei contractii a consumului din retailul romanesc exista o reorientare a consumatorilor din zona retail-ului traditional in zona online fiindca internetul ofera avantaje de criza: un pret mai bun, salveaza timp si este la indemana oricui", a subliniat reprezentantul companiei.

Vezi video pe 3idei.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#comert online, #google, #motoare de cautare, #promovare, #retele sociale , #stiri Google