Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fortune: Google, cea mai buna companie pentru care sa lucrezi

Fortune: Google, cea mai buna companie pentru care sa lucrezi
Liderul in cautarea de date prin internet, Google, a fost desemnata cea mai buna companie pentru care poti munci in America, conform listei anuale publicate de revista Fortune, a "Celor mai bune 100 de companii pentru care sa lucrezi", relateaza Reuters.

La data de 30 septembrie 2006, compania avea 9.378 de angajati, avand sediul in Mountain View, California. Compania a fost fondata de Larry Page si Sergey Brin.

Google a colaborat cu companii importante, pentru a-si imbunatatii gama de produse si servicii, aici fiind inclus si un parteneriat de cercetare pe termen lung cu agentia spatiala americana NASA si un parteneriat cu grupul Sun Microsystems, pentru o mai buna partajare si distribuire a tehnologiilor proprii. Recent, Google a incheiat un parteneriat si cu Fox Interactive Media ce apartine de grupul News Corporation, pentru a oferi servicii de cautare si publicitate extrem de popularei retele sociale MySpace.

Pe locurile urmatoare in topul publicat de Forbes s-au clasat companiile Genetech, Wegmans Food Markets,Container Store, Whole Foods Market, Network Appliance, S.C. Johnson & Son, Boston Consulting Group si Methodist Hospital System.

Banca de investitii Goldman Sachs a ocupat locul 36, compania rivala Google in ceea ce priveste cautarea pe internet, Yahoo, s-a situat pe locul 44 iar gigantul producator de software Microsoft pe locul 50.

PricewaterhouseCoopers a ocupat locul 58, Procter& Gamble locul 68, Nike locul 69 iar American Express locul 74.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 948 ori