FOTO Un nou PC all-in-one va fi lansat la CES 2014

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 12:17
1346 citiri
FOTO Un nou PC all-in-one va fi lansat la CES 2014

Un nou PC all-in-one va fi lansat la CES de catre sud-coreeni de la LG Electronics, noutatea fiind sistemul de operare care va fi instalat pe acesta, respectiv Chrome, dezvoltat de Google.

"Simplu de folosit de catre toti utilizatorii, LG Chromebase reprezinta o combinatie de succes de simplitate, putere de calcul si design. Modelul reprezinta viitorul desktop-urilor, care vor fi folosite nu numai acasa, ci si in scoli, in call-center si in alte domenii de afaceri", a spus Hyoung-sei Park, seful diviziei IT Business a LG Electronics.

Detalii tehnice

Conform informatiilor aparute, modelul va avea un ecran de 21,5 inch 1080p HD IPS cu rezolutie 1920 x 1080, iar procesorul va fi un Intel Celeron. Va avea 2 GB RAM, capacitatea de stocare va fi de 16 GB, precum si un porturi HDMI, USB 3.0 si LAN, iar inca trei porturi USB 2.0 vor fi pe partea din spate.

Pe langa acestea, Chromebase va avea o camera de 1,3 megapixeli care poate filma la 720p si difuzoare de 5 wati, plus tastatura si mouse.

Pretul nu a fost anuntat, inca

LG Chromebase, care va fi alb, singura versine vehiculata deocamdata, este primul echipament al sud-coreenilor cu Chrome OS, insa se pare ca sud-coreeni vor lansa si altele.

LG inca nu a anuntat pretul si data la care va fi disponibil in piata, aceste detalii fiind asteptate sa apara la CES 2014. In general, echipamentele dotate cu sistemul de operare Chrome OS au preturi reduse, presa anticipand ca acesta va fi destul de ieftin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#LG Chromebase, #sistem de operare Chrome , #stiri Google