Google acorda granturi de pana la 50.000 de dolari. Vezi care sunt conditiile

Luni, 18 August 2014, ora 15:35
1206 citiri
Google acorda granturi de pana la 50.000 de dolari. Vezi care sunt conditiile

Google anunta acordarea de finantari de pana la 50.000 de dolari pentru organizatii din intreaga lume, inclusiv din Romania, in vederea derularii de programe menite sa inlesneasca accesul fetelor, minoritatilor si elevilor cu situatii economico-sociale precare la educatia in domeniul stiintelor informatice.

Inscrierile pentru editia 2015 a programului RISE Awards se pot face in perioada 18 august - 30 septembrie 2014.

Valoarea granturilor acordate de Google se situeaza intre 15.000 si 50.000 de dolari, iar partenerii selectati in cadrul programului sunt organizatii care promoveaza informatica prin activitati extra-curriculare.

In cursul anului 2014, un numar de 42 de organizatii din intreaga lume, printre care si Romania, au primit granturi in cadrul RISE Awards, pentru programe, precum cluburi de programare in Europa sau tabere pentru dezvoltatori in Africa Sub-Sahariana.

In aprilie 2014, toti partenerii RISE Awards au participat la o intalnire internationala, care a avut ca obiectiv intarirea colaborarii intre organizatii si impartasirea de resurse.

Google este un lider global in tehnologie, care are ca obiectiv imbunatatirea modului in care oamenii acceseaza si utilizeaza informatia. Inovatiile aduse in cautarea online si publicitate au facut din Google un domeniu de referinta pe Internet si una dintre cele mai cunoscute marci din lume.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#google granturi, #rise awards , #stiri Google