Google are in plan sa ofere companiilor echipamente de acces Wi-Fi la preturi reduse

Joi, 22 Mai 2014, ora 12:20
1173 citiri
Google are in plan sa ofere companiilor echipamente de acces Wi-Fi la preturi reduse
Sursa foto: Reuters

Google intentioneaza sa ofere companiilor mici si mijlocii echipamente si software Wi-Fi la preturi reduse, conform unor informatii publicate de blogul The Information, care citeaza un document confidential al companiei.

Potrivit acestui document, Google va oferi echipamente Wi-Fi la preturi mici si aplicatii prin care companiile isi pot administra accesul la retea, insa detalii despre reducerile de preturi nu au fost publicate, informeaza Reuters.

Compania va cere utilizatorilor acestor servicii Wi-Fi sa acceseze propriile conturi Google, ceea ce ii va permite sa stranga informatii despre acestia si sa stabileasca ce informatii publicitare i-ar interesa.

De asemenea, Google intentioneaza sa furnizeze companiilor date despre clientii acestora, pentru a afla care sunt obiceiurile si preferin tele acestora, insa din document nu reiese in mod clar despre ce date este vorba.

Aceasta oferta, care vizeaza milioane de firme, cum ar fi restaurante, cabinete medicale si sali de sport, ar putea fi prezentata in cursul verii, se mai arata in documentul citate.

#google internet, #companii internet, #oferta google , #stiri Google