Google.fr si-a modificat logoul pentru a celebra ziua nationala a Frantei

Miercuri, 14 Iulie 2010, ora 16:41
3209 citiri
Google.fr si-a modificat logoul pentru a celebra ziua nationala a Frantei

Google.fr si-a modificat logoul pentru a celebra ziua nationala a Frantei, noul logo fiind redesenat in culorile drapelului francez - albastru, alb si rosu - si ornat cu doua stegulete, relateaza Mediafax.

Pe 14 Iulie, Franta isi serbeaza ziua nationala, care celebreaza cucerirea Bastiliei de catre revolutionari, in 1789. Franta, oficial Republica Franceza, cuprinde si diverse insule si teritorii situate pe alte continente.

Dintre marile state europene, Franta este cel mai vechi stat constituit in jurul unui domeniu regal, initial organizat in jurul regiunii Ile-de-France a carei capitala este Parisul.

Franta este membra a Consiliului Europei, membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen.

Este, de asemenea, unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU.

Face parte si din Uniunea Latina, Organizatia Internationala a Francofoniei si din G8.

Republica Franceza este un stat unitar, fiind o democratie organizata ca o republica semi-prezidentiala.

Este o natiune dezvoltata, avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008. Valorile pe care aceasta le apara si de care se simte foarte atasata sunt exprimate in Declaratia Drepturilor Omului si Cetateanului.

Numele de Franta provine de la denumirea latina Francia, care inseamna taramul Francilor.

Francia desemna, la origine, o regiune din nordul Europei, populata sau mai degraba dominata de catre poporul razboinic germanic ce se numeau ei insisi Franci. Astfel, Francia la origine nu avea o conotatie geopolitica, ci mai mult geografica sau sociologica, similara cu termenele actuale Maghreb sau Balcani.

Google isi modifica logoul pentru a marca diferite ocazii speciale din intreaga lume.

De ziua nationala a Romaniei, Google.ro si-a modificat logoul, care a fost redesenat in culorile drapelului national, litera "L" fiind inlocuita cu steagul tarii. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#google, # logo, # franta , #stiri Google