Google inaugureaza expozitii virtuale ale Turnului Eiffel

Marti, 16 Iulie 2013, ora 12:40
2879 citiri
Google inaugureaza expozitii virtuale ale Turnului Eiffel

Turnul Eiffel si Google France au inaugurat marti trei expozitii digitale "inedite" destinate vizitarii virtuale a celui mai faimos monument parizian, cu un simplu click pe Internet.

Cincizeci de imagini, desene, gravuri si fotografii ale Turnului Eiffel sunt de acum disponibile pentru publicul din intreaga lume prin intermediul Internetului, informeaza AFP.

"Dezvoltate in modul ecran complet, prezentand imagini de inalta definitie, expozitiile, create in comun de echipe ale Google si Societatii de Exploatare a Turnului Eiffel, il poarta pe internaut din momentul aparitiei turnului, a constructiei sale, la inaugurarea sa si ii prezinta chiar si pe primii sai vizitatori", conform unui comunicat comun.

O inregistrare audio "inedita" cu vocea constructorului Gustave Eiffel este de asemenea disponibila on-line, "pentru o imersiune completa in universul Turnului Eiffel".

Vederi panoramice ale monumentului, precum si un tur virtual al sau, sunt opera unor echipe ale StreetView de la Google, care au folosit o tehnologie ce ofera imagini panoramice de 360 de grade, a unei strazi de exemplu, si care a permis punerea la punct a Google Maps si Google Earth.

#tur virtual Turnul Eiffel, #vizite virtuale Google expozitii virtuale Tour , #stiri Google