Google lanseaza un joc online gratuit pentru promovarea filmului "Bourne Ultimatum"

Joi, 12 Iulie 2007, ora 12:41
1072 citiri

Google va lansa lansa luni un joc online gratuit care foloseste instrumente precum motorul de cautare, hartile Google si YouTube, informeaza Reuters. Jocul, care va fi lansat in parteneriat cu Universal Pictures, va promova filmul "Bourne Ultimatum", a carui premiera va avea loc in august.

Studiourile Universal precizeaza ca Google nu a primit sau platit bani pentru acest lucru. Filmul "Bourne Ultimatum", al treilea film din seria "Bourne", contine o scena care implica motorul de cautare Google. Potrivit directorilor studioului, ideea a pornit de la o scena din film in care personajele cautau informatii pe internet.

Potrivit Reuters, acesta este al doilea joc pe internet realizat de Google, primul fiind legat de filmul "Codul lui Da Vinci", produs de studiourile Sony Pictures.

Subiectul jocului este inspirat de cele trei filme din seria "Bourne", cu Matt Damon in rolul principal. Jucatorii vor fi un fost angajat al CIA, al carui scop este de a-l cauta pe agentul fugar Jason Bourne. Actiunea jocului se desfasoara pe trei continente si implica colectarea de indicii pentru a rezolva misterul despre identitatea lui Bourne.

Utilizatorii din SUA, Canada Australia, Noua Zeelanda, Germania, Marea Britanie si Franta pot castiga diverse premii daca rezolva enigmele din joc. Premiul cel mare este un Volkswagen Touareg 2, care apare de asemenea in filmul "Bourne Ultimatum". Printre celelalte premii oferite se numara carduri de debit MasterCard cu cate 1.000 de dolari, aparate Apple iPhone si calatorii.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...