Google Play Books, disponibil si pentru utilizatorii din Romania

Joi, 18 Iulie 2013, ora 12:57
1739 citiri
Google Play Books, disponibil si pentru utilizatorii din Romania

Sectiunea de carti electronice este disponibila in Google Play si pentru amatorii din Romania, incepand din aceasta saptamana.

Cei interesati pot previzualiza carti de la editurile partenere, iar apoi le pot achizitiona din Google Play, transmite Google intr-un comunicat de presa.

Pe langa milioanele de jocuri si aplicatii deja existente in magazinul Google Play, iubitorii de lectura vor putea descoperi si cumpara carti bestseller, aparitii noi, titluri clasice si multe altele.

Cu ajutorul cloud-ului, cartile pot fi cumparate instantaneu pe smartphone, tableta sau computer, iar lectura putand fi continuata oricand, din locul unde a fost intrerupta.

Platformele disponibile

Utilizatorii pot descoperi, cumpara si citi carti de pe urmatoarele platforme: telefoane si tablete Android, computer si iPhone si iPad. In cazul telefoanelor si tabletelor Android, utilizatorii pot achizitiona carti din Google Play si sa le citeasca imediat, cu ajutorul aplicatiei Google Play Books.

Pentru computer, cartile pot fi cumparate din Google Play, iar apoi citite si din browser, in timp ce pentru iPhone si iPad, ele se pot citi in aplicatia Google Play Books.

Nu in ultimul rand, lectura acestor carti poate fi continuata chiar si atunci cand nu exista o conexiune la Internet, o facilitate utila inclusiv in timpul calatoriilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
#carti electronice, #carti Google Play, #Google Play Books, #achizitie carti , #stiri Google