Google reduce taxa de intrerupere a abonamentului la Nexus One

Joi, 25 Februarie 2010, ora 15:22
1693 citiri
Google reduce taxa de intrerupere a abonamentului la Nexus One

Vodafone Abonamente Mobil Fix Date;cele mai avantajoase solutii1 RON Google a decis sa reduca taxa pentru intreruperea abonamentului la telefonul mobil Nexus One de la 350 de dolari, la doar 150 de dolari, dupa ce autoritatile americane au cerut informatii despre aceste taxe. 

Compania a precizat ca taxa de 150 de dolari va fi aplicata noilor clienti al T-Mobile, in timp ce abonatii Deutsche Telekom AG trebuie sa plateasca doar 50 de dolari, potrivit Reuters.

Decizia vine dupa ce Comisia Federala a Comunicatiilor din SUA a cerut mai multor companii care ofera telefonie mobila si servicii wireless sa explice detalii despre informatiile pe care le dau clientilor cu privire la aceste taxe.

In afara de Google, au mai trebuit sa dea explicatii si Sprint Nextel Corp, AT&T Inc, Verizon Wireless si Vodafone Group.

Comisia le-a spus companiilor ca, din moment ce nu exista un standard privind taxele de intrerupere a abonamentului, clientii trebuie sa stie ce ii asteapta cand se aboneaza la un astfel de serviciu.

Autoritatile americane au inceput sa investigheze aceste taxe anul trecut, cand Verizon Wireless, cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA, a dublat suma pe care abonatii trebuie sa o plateasca daca vor sa renunte la contract.

#google, # taxa, # abonament, # nexus, # one , #stiri Google