Google sarbatoreste Ziua internationala a copilului printr-un logo special

Duminica, 01 Iunie 2014, ora 09:23
1253 citiri
Google sarbatoreste Ziua internationala a copilului printr-un logo special

Motorul de cautare Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a marca Ziua internationala a copilului, care reprezinta in multe tari o sarbatoare, cei mici celebrand astfel copilaria prin diferite activitati.

Noul logo al Google Romania este realizat sub forma unui desen, ce are in centrul sau o fetita, care este inconjurata de cuburi din lemn si de alte jucarii, potrivit mediafax.ro

Ziua copilului a fost mentionata prima data, la Geneva, la Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor, in august 1925. La acest eveniment 54 de reprezentanti din diferite tari au adoptat Declaratia pentru Protectia Copilului. Dupa aceasta conferinta, multe guverne au introdus Ziua copilului.

In anul 1954, Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite (UNICEF) a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare stat sa dispuna de o zi la asa-numita "Ziua copilului". In Romania, Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) s-a constituit la 1 ianuarie 2005.

Data acestei sarbatori variaza de la o tara la alta, statele din fostul bloc comunist adoptand 1 iunie pentru a marca Ziua internationala a copilului.

Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ziua internationala copil, #logo special Google , #stiri Google