Google+ scade varsta legala a utilizatorilor la 13 ani

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 22:15
1373 citiri
Google+ scade varsta legala a utilizatorilor la 13 ani
Copii au voie pe Google+

Google si-a deschis portile retelei de socializare tuturor celor care au implinit varsta de 13 ani. Pana acum, trebuia sa ai cel putin 18 ani ca sa-ti poti face cont pe Google+.

"Cu Google+, vrem sa ajutam adolescentii sa conexiuni online importante", a declarat, joi, pe pagina sa de Google+, Bradley Horowitz, vicepresedinte al departamentului de service, citat de Bloomberg.com. "De asemenea, vrem sa le oferim functii care le garanteaza siguranta, dar si libera exprimare".

La inceputul saptamanii, Google+ a anuntat si introducerea unei noi functii, ce permite utilizatorilor sa foloseasca pseudonime in locul numelor reale ale celor care au un profil in reteaua sociala.

Pentru inceput, pseudonimul va aparea in profil, dar Google planuieste sa integreze noua functie in toate optiunile retelei sociale in urmatoarele saptamani.

Google a anuntat inca din luna octombrie 2011 ca va permite folosirea de pseudonime.

Oficialii companiei spun ca 60% dintre cei care au cerut mai multe functii legate de nume si-au exprimat dorinta pentru folosirea unui pseudonim.

#retele socializare copii, #siguranta online, #retele socializare siguranta, #google copii, #google pseudonim , #stiri Google