Pregateste-te de vara cu o pereche de ochelari de soare inteligenti

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 00:00
2448 citiri
Pregateste-te de vara cu o pereche de ochelari de soare inteligenti

Ochelarii Google Glass se transforma, incet, incet, intr-un accesoriu util, cu un design menit sa se asorteze tinutelor tale. Noua colectie de ochelari de soare vine la timp, la inceput de vara.

Business24 iti recomanda sa stai cu ochii pe site-ul Net a Porter sau Google Glass Store, pentru ca urmeaza ca Google sa lanseze cea mai noua colectie de ochelari inteligenti impreuna cu Diane von Furstenberg.

Desinerul de moda a creat o noua colectie de rame si lentile care vor intra pe piata exclusiv in cele doua magazine, incepand cu 23 iunie, potrivit Luxuo.

Noua colectie, alcatuita din cinci stiluri noi de rame disponibile in opt nuante, este cea mai recenta tentativa a Google de a impaca nevoia de tehnologie cu cea de design.

Diane von Furstenberg a incorporat deja dispozitivul in colectia sa de Primavara-Vara 2013, astfel incat sa le ofere privitorilor o perspectiva unica, din interior.

In ianuarie Google a lansat colectia Titanium alcatuita din patru rame clasice din titan, fiecare costand cate 225 de dolari. Acestea au fost create astfel incat sa se potriveasca lentilelor de vedere, prescrise de medic, si sa faca dispozitivul sa semene cat mai mult cu o pereche de ochelari clasici.

Apoi, in martie, Google anunta un parteneriat cu Oakley si cu Ray-Ban.

Insa la capitolul stil, colectia realizata de Diane von Furstenberg trece la un alt nivel, chiar daca inca nu a reusit sa "ascunda" dispozitivul tehnologic de pe rama.

#Google Glass designer, #Google Glass Diane von Furstenberg , #stiri Google