Topul cautarilor pe Google, in 2010

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 15:18
2483 citiri
Topul cautarilor pe Google, in 2010

La scurt timp dupa ce Yahoo a publicat lista cu cele mai cautate cuvinte in anul care se incheie, este randul celor de la Google sa dea publicitatii raportul anual intitulat sugestiv "Zeitgeist" (spiritul epocii).

Gigantul motoarelor de cautare a analizat miliardele de interogari, pe care mai apoi le-a comparat cu cele din anul 2009, pentru a stabili felul in care au evoluat diverse cuvinte-cheie.

Cautarile care au crescut cel mai mult in 2010 s-au facut pentru termenii "Chatroulette", "iPad" si "Justin Bieber". Twitter si Facebook ocupa locul 8, respectiv 10, in acelasi top.

Printre termenii-vedeta in 2009, dar care acum au fost uitati de useri, se regasesc "Twilight","Susan Boyle" si "Michael Jackson".

In ceea ce priveste cautarile de stiri, informatiile despre Haiti s-au dovedit a fi cele mai populare. Au fost urmate de stirile despre echipa de fotbal Besiktas Istambul, cutremure, Lady Gaga si iPhone 4.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#cautari, #google, #iphone, #zeitgeist , #stiri Google