Traficul Google+ a scazut cu 70%

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 20:14
3280 citiri
Traficul Google+ a scazut cu 70%

Traficul pe Google+ continua sa scada, chiar daca Google depune eforturi vizibile pentru a-i face pe utilizatori sa acceseze regulat reteaua de socializare. Traficul a scazut cu pana la 70%, de la lansarea oficiala din 20 septembrie, potrivit rapoartelor recente.

In urma cu aproximativ o saptamana, publicatiile straine anuntau o scadere cu 60% a traficului in retea, insa cifrele s-au dovedit a fi mult mai mari, scrie Digital Trends.

Compania de cercetare Chitika Insights a lansat un raport actualizat cu cifrele traficului Google+, care arata o scadere de pana la 70% din ziua lansarii oficiale.

Google tocmai anuntase ca Google+ are 40 de milioane de utilizatori si ca "oamenii se inghesuie pe Google+ intr-un numar incredibil". Se pare ca oamenii se aduna din curiozitete pe site, insa nu poposesc prea multa vreme.

"S-a observat o tendinta descendenta in activitatea generala de pe site. Diferenta intre cel mai bun moment al Google+ si situatia de acum indica o scadere de 70% a traficului", se arata in raport.

#google scadere, #google plus, #retea socializare, #trafic google , #stiri Google