Utilizatorii Google vor putea accesa peste 40 de publicatii

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 12:13
1172 citiri
Utilizatorii Google vor putea accesa peste 40 de publicatii

Google a anuntat luni lansarea unei noi aplicatii, numita Fast Flipa, ce permite trecerea rapida in revista a articolelor publicate de BBC, New York Times, Washington Post, si de alte publicatii, relateaza AFP, citat de NewsIn.

Potrivit Google, utilizarea 'Fast Flip' va fi precum "rasfoirea foarte rapida" a unei reviste, fara ca timpul de incarcare sa incomodeze lectura. 'Fast Flipa, accesibil pe pagina de internet fastflip.googlelabs.com, permite nevigatorilor pe internet sa treaca in revista articolele publicate pe site-urile a circa 40 de parteneri Google.

In afara de BBC, New York Times si Washington Post, Google a incheiat parteneriate si cu Elle, Cosmopolitan, Marie Claire si Newsweek. Aplicatia permite citirea primei pagini a articolului. Utilizatorii care doresc sa citeasca mai mult vor fi automat redurectionati catre site-ul publicatiei careia ii apartine articolul.

Google, care are relatii tensionate cu trusturile media din Statele Unite, a anuntat ca va imparti veniturile generate de publicitatea prezentata pe aFast Flipa cu publicatiile partenere. Fast Flip va permite presei sa castige noi cititori, sustine Krishna Bharat, inginer la Google. 

#articole, #google, #publicatii , #stiri Google