YouTube a prezentat serviciul contra cost YouTube Music Key

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 16:45
1672 citiri
YouTube a prezentat serviciul contra cost YouTube Music Key

YouTube a prezentat serviciul contra cost YouTube Music Key, care va fi disponibil incepand cu saptamana viitoare si permite utilizatorilor excluderea reclamelor care ruleaza pe site, in conditiile in care Google investeste in zona de divertisment, pentru a-si creste veniturile.

Pentru inceput, YouTube Music Key va fi disponibil pe baza unei invitatii, utilizatorii care primesc aceasta optiune urmand sa beneficieze de noul serviciu gratuit timp de sase luni. Ulterior, clientii vor plati un abanoment de 7,99 dolari pe luna, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Utilizatorii care nu primesc astfel de invitatii, dar care vor sa foloseasca noul serviciu trebuie sa plateasca 9,99 dolari pe luna.

YouTube Music Key include si abonarea la Google Play Music, serviciul de streaming oferit in prezent de Google. De asemenea, YouTube introduce noi instrumente pentru cautarea intregului album al unui artist si a melodiilor care nu au asociate si clipuri video.

Si aplicatia YouTube pentru smartphone-uri va fi imbunatatita, prin adaugarea unei functii legate de muzica favorita si de recomandarea unor liste de melodii.

In luna iunie, YouTube a anuntat ca intentioneaza sa lanseze un serviciu contra cost de streaming de muzica, care va exclude reclamele. Proiectul nu a fost, insa, pus in aplicare in acel moment, intrucat divizia Google a primit critici de la organizatii ale producatorilor din industria muzicala privind termenii nefavorabili ai contractelor impuse de companie.

Platforma online YouTube a fost infiintata in 2005 de trei fosti angajati ai PayPal, iar in noiembrie 2006 a fost cumparata de Google pentru 1,65 de miliarde de dolari.

#YouTube Music Key, #serviciu contra cost YouTube , #stiri Google