YouTube upgraded

Miercuri, 01 Octombrie 2008, ora 12:45
1958 citiri
YouTube upgraded

Google a reimbunatatit functiile de utilizare pentru videoclipurile YouTube. De acum se poate masura popularitatea din diferite parti ale unui clip, potrivit informatiilor publicate pe site-ul de specialitate itworld.com

"Hot Spot-ul este parte a serviciului YouTube Insight. Determinam punctele fierbinti si reci prin compararea ratei de abandon la vizionarea videoclipului in acel moment, cu alte clipuri video pe YouTube de aceeasi lungime", au precizat pe blog-ul oficial al companiei product managerii YouTube,  Tracy Chan si Nick Jakobi.


Potrivit oficialilor, posibilitatea de a masura popularitatea unor parti ale unui clip video, pusa la dispozitia tuturor celor care au trimis materiale video pe YouTube, este numita Hot Spot (punct fierbinte) si afiseaza un grafic care indica fluctuatii in vizionarea unui clip.

Aceasta noua caracteristica ar putea folosi mai ales persoanelor sau angajatilor care folosesc editarea video, dandu-le posibilitatea de a  reedita clipurile pe baza popularitatii.


La inceputul lunii martie, oficialii YouTube au declarat ca YouTube va pune la dispozitia tuturor instrumente pentru a masura si monitoriza in detaliu videoclipurile YouTube.


YouTube este unul dintre cele mai cunoscute utilitare sociale online, prin intermediul carora utilizatorii interctioneaza in cele mai diverse feluri. Site-urile contin poze, informatii, comentarii si multe servicii media.