Zeitgeist: Care sunt cele mai populare persoane pe motorul de cautare Google, in Romania

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 13:30
1843 citiri
Zeitgeist: Care sunt cele mai populare persoane pe motorul de cautare Google, in Romania

Actorul american Paul Walker si cineastul roman Sergiu Nicolaescu au fost cele mai populare persoane pe Google, in Romania, in 2013, potrivit traditionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet.

Google a facut public, marti, traditionalul Zeitgeist ("spiritul vremurilor"), care arata tendinte bazate pe cautari efectuate in Romania in anul 2013. Clasamentul Zeitgeist 2013 ofera o perspectiva asupra evenimentelor majore ale anului si a noilor trenduri despre care romanii au cautat informatii.

Cautarile in trend din anul 2013 arata un interes crescut pentru educatie, showbiz si divertisment. "Rezultate bac 2013" alaturi de "Paul Walker" si "Black Friday 2013" deschid lista termenilor care au cunoscut o crestere foarte mare fata de anul trecut.

Topul 10 al celor mai cautate persoane populare pe Google in 2013 este condus de actorul american Paul Walker, care murit pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil. Pe locul al doilea in acest clasament al celor mai cautate persoane pe Google anul acesta se situeaza cineastul roman Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie.

Topul este completat de: Ramona Fabian, Mica Abracadabra, Dana Nicolaescu, Cezar Ouatu, Gigi Becali, Roger Waters, Nicole Cherry si Irina Petrescu.

Pe de alta parte, "rezultate bac 2013" conduce topul celor mai populare cautari pe Google in 2013. Pe locul al doilea in acest top se afla "Paul Walker", iar pe locul al treilea - "Black Friday 2013".

Clasamentului celor mai populare cautari pe Google in 2013 este completat in ordine de: Suleyman Magnificul; Loto 6/49; Eurovision 2013; filme 2013; Tranquila; titularizare 2013; horoscop 2013.

Pe de alta parte, "Django Unchained" a fost cel mai popular film pe Google in acest an. Topul celor mai populare filme pe motorul de cautare in acest an include in ordine si peliculele: "Iron Man 3", "Pacific Rim", "Man of Steel", "Despicable Me 2", "The Hobbit", "Elysium", "Argo", "Gravity", dar si lungmetrajul "Pozitia copilului".

Topul celor mai cautate emisiuni de televiziune pe Google in 2013 este condus de "Romanii au Talent". Urmeaza in acest top: "Vocea Romaniei", "Acces Direct", "Un Show Pacatos", "Bingo Romania", "Happy Hour", "Next Star", "Super Bingo Metropolis", "Dansez pentru Tine" si "X Factor".

Cele mai populare evenimente sportive pe Google in 2013 au fost: Steaua Ajax; Steaua Chelsea; Romania Grecia; Romania Ungaria; Romania Turcia; Romania Estonia; US Open 2013; Australian Open 2013.

Topul celor mai populare gadgeturi pe Google in acest an este condus de Samsung Galaxy S4. Clasamentul este continuat de: iPhone 5s; Nokia Lumia 520; Huawei Ascend P6; HTC One; Nokia Asha 302; LG Optimus l7; HTC One A; iPhone 6; Sony Xperia Z.

Fondata in 1998, de Larry Page si Sergey Brin, Google este astazi o companie prezenta pe toate marile piete globale. Google are sediul central in Silicon Valley si birouri in America de Nord si de Sud, Europa si Asia.

Google, proprietarul celui mai popular motor de cautare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou in Bucuresti, echipa din Romania fiind coordonata de Dan Bulucea.

#cautare google, #cautare motor de cautare, #cautare persoane, #cautare emisiuni , #stiri Google