Basescu si Ponta vor discuta din nou despre exercitiul bugetar al UE

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 18:07
1112 citiri
Basescu si Ponta vor discuta din nou despre exercitiul bugetar al UE

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta vor avea o noua intrevedere pentru a discuta despre exercitiul bugetar 2014-2020.

"In privinta exercitiul bugetar al UE 2014-2020, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, si prim-ministrul Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, au stabilit ca urmeaza sa aiba o noua intrevedere dupa participarea premierului la intalnirea <>, din data de 13 noiembrie, ce va avea loc la Bruxelles", se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Seful statului si premierul au cazut de comun acord, se mai arata in comunicat, cu privire la masurile pe care Guvernul urmeaza sa le intreprinda in perioada urmatoare pentru deblocarea platilor pe programele cu finantare europeana, precum si in ceea ce priveste onorarea platilor restante pentru proiectele aflate in faza de implementare, care trebuie sa se faca in cel mai scurt timp posibil.

Potrivit comunicatului mentionat, in cadrul consultarilor s-a facut si o evaluare a stadiului implementarii criteriilor din cadrul MCV si s-a discutat necesitatea ca raportul din luna decembrie 2012 sa cuprinda evaluarile exacte si corecte privind statul de drept din Romania.

Premierul Victor Ponta se va afla la Bruxelles in 13 noiembrie, pentru o intalnire cu prim-ministrii din statele UE membre ale grupului "Prietenii coeziunii".

#intrevedere Ponta Basescu, #intalnire Ponta Basescu, #discutii Ponta Basescu , #Guvernul Romaniei