Ponta, catre ministri: Weekend-ul asta toata lumea lucreaza la buget

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 11:30
2090 citiri
Ponta, catre ministri: Weekend-ul asta toata lumea lucreaza la buget
Foto: b1.ro

Prim-ministrul Victor Ponta le-a cerut ministrilor ca incepand de acum si intreg weekend-ul sa lucreze la bugetul pentru 2013.

Pana la sosirea delegatiei FMI totul trebuie sa fie terminat, a spus acesta in cadrul sedintei de Guvern de joi.

"Joi, pe data de 3 ianuarie ne revedem in prima sedinta a anului 2013, pregatiti pentru buget si FMI, si pentru ceea ce urmeaza la inceputul anului", a completat Victor Ponta, citat de NewsIn.

"Dupa sedinta de Guvern, toata lumea, tot week-endul, sta si lucreaza. Pana joia viitoare (3 ianuarie, n.red.) sper ca Finantele si cei care lucreaza la buget sa fie foarte avansati si asta inseamna ca pana cand vine delegatia FMI, toata lumea lucreaza sa avem bugetul pregatit pentru data de 7 ianuarie. Nu stiu daca vine chiar pe 7 (...) important este ca intre 7 si 10 ianuarie sa aveti toti ministrii pregatit bugetul pentru 2013, inclusiv cu discutiile pe care le avem cu partenerii nostri internationali si va pregatiti si pentru discutiile din Parlament", a declarat seful Executivului.

"In mod normal pe 14 ianuarie macar comisiile de specialitate, Comisiile de buget- finante vin la serviciu si apoi vom discuta bugetul in fiecare comisie in parte", a incheiat Ponta, potrivit Agerpres.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta Guvern, #Guvern buget 2013 , #Guvernul Romaniei