Traian Basescu, catre Guvern: Atentie la Oltchim si Mechel

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 08:22
1621 citiri
Traian Basescu, catre Guvern: Atentie la Oltchim si Mechel

Presedintele Traian Basescu a atentionat Guvernul ca este nevoie de masuri care sa creeze locuri de munca pentru angajatii Oltchim, dar si cu privire la Mechel, pentru ca s-ar putea "sa ne trezim cu industria siderurgica taiata si vanduta la fier vechi" desi va fi nevoie de otel pentru autostrazi.

"Un apel la Guvern: atentie la Oltchim, ati promis multe acolo; incercati sa gasiti masuri care sa creeze locuri de munca pentru oamenii de la Oltchim", a afirmat Basescu, in conferinta de presa de marti seara de la Palatul Cotroceni.

El a aratat ca in urmatorul deceniu Romania va avea "zeci de miliarde" in autostrazi si cai ferate si vor fi necesare cantitati mari de otel si "s-ar putea sa ne trezim" cu combinatele siderurgice ale Mechel taiate si vandute la fier vechi.

"Si atentie la Mechel, ca s-ar putea sa ne trezim cu industria siderurgica taiata si vanduta la fier vechi, iar Romania are de investit cateva zeci de miliarde in urmatorii zece ani in autostrazi care inseamna consum mare de otel la poduri, la diverse lucrari legate de constructia autostrazilor si a cailor ferate, in mod deosebit", a mai spus Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu angajati Oltchim, #Traian Basescu angajati Mechel, #Traian Basescu mesaj guvern , #Guvernul Romaniei