Basescu si Antonescu discuta numirea lui Silaghi la Transporturi

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 15:12
1511 citiri
Basescu si Antonescu discuta numirea lui Silaghi la Transporturi

Presedintele Traian Basescu se intalneste sambata la Palatul Cotroceni cu Presedintele PNL Crin Antonescu pentru a discuta in legatura cu nominalizarea lui Ovidiu Silaghi, din partea liberalilor, la Ministerul Transporturilor.

Intalnirea a fost confirmata atat de premierul Victor Ponta, cat si de vicepresedintele liberal si fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu.

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu este foarte utila si ar putea conduce la o decizie in privinta noului ministru al Transporturilor, a declarat premierul Victor Ponta.

El a precizat ca stie de intalnirea de la Cotroceni si ca la randul sau a discutat, vineri seara, cu Antonescu, fiind foarte posibil sa mai aiba o discutie dupa intrevederea acestuia cu Basescu.

Premierul a adaugat ca, in discutia avuta de el la inceputul saptamanii cu Basescu, seful statului nu a ridicat obiectii fata de o eventuala numire a lui Silaghi la Transporturi, dar a precizat din nou ca discutia dintre Basescu si Antonescu este foarte utila.

"Confirm ca domnul Crin Antonescu va avea astazi (sambata - n.r.) o discutie cu presedintele Traian Basescu", a spus si Fenechiu intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Fenechiu a apreciat ca o astfel de discutie este normal sa existe, dar a spus ca nu poate preciza daca aceasta este in desfasurare la aceasta ora si nici ce se va discuta.

Intrebat despre eventuala respingere de catre Traian Basescu a numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, Relu Fenechiu a raspuns: "Daca exista argumente din partea domnului Traian Basescu, vom regandi aceasta nominalizare, daca sunt doar speculatii de presa, nu se pune problema".

#numire Silaghi Transporturi, #discutie Basescu Antonescu, #decizie Basescu ministru Transporturilor , #Ministri