Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce planuri are ministrul Economiei pentru Zona Libera Giurgiu

Ce planuri are ministrul Economiei pentru Zona Libera Giurgiu


Romania are nevoie de promovare "pe piete unde a absentat in ultimii ani", a afirmat ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, prezent, sambata, la Zona Libera Giurgiu pentru semnarea unui protocol de colaborare si sustinere a acestei zone si a exportatorilor romani.

"Aceasta este prima mea iesire ca ministru al economiei si ma bucur ca am ocazia sa consfintesc acest protocol. Zona Libera Giurgiu are nevoie de promovare, Romania are nevoie de promovare pe piete unde a absentat in ultimii ani. Trebuie sa facem tot ce depinde de noi pentru a promova Zona Libera municipiul Giurgiu si portul Giurgiu", a declarat ministrul economiei.

El spune ca apropierea municipiului Giurgiu de Capitala face ca acesta sa devina un punct important pe harta tarii.

"Zona Libera Giurgiu va fi promovata prin misiuni economice si in spatiul non-UE pentru ca zona Libera Giurgiu a fost promovata, dar consider ca nu a fost promovata unde ar fi trebuit", a declarat si directorul Zonei Libere Giurgiu, Razvan Cuc.

La semnarea protocolului pentru sustinerea Zonei Libere Giurgiu prin sustinerea exportatorilor romani au mai participat subprefectul municipiului Giurgiu Toma Petcu, presedintele Consiliului Judetean Vasile Mustatea, primarul municipiului Giurgiu Nicolae Barbu, deputatul PSD Nicolae Florian, deputatul PNL Ioan Viorel Teodorescu si deputatul PP-DD Liliana Ciobanu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1433 ori