Cristian Haiduc, posibil candidat pentru ministerul Economiei

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 09:59
2131 citiri
Cristian Haiduc, posibil candidat pentru ministerul Economiei
Cristian Haiduc, posibil inlocuitor pentru Andreea Paul Vass, la ministerul Economiei / Sursa foto: Adevarul

Presedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Cristian Haiduc, este numele vehiculat ca posibil inlocuitor al Andreei Paul Vass la Economie, dupa ce consiliera lui Emil Boc a refuzat nominalizarea.

Haiduc ar fi fost propus de PDL Cluj si ar avea sustinerea premierului, conform unor surse.

Haiduc a fost contactat de NewsIn si solicitat sa clarifice daca este propus pentru preluarea Ministerului Economiei. "Nu cred ca este cazul", s-a limitat el sa raspunda.

Andreea Paul Vass a anuntat marti seara ca refuza la nominalizarea primita pentru Ministerul Economiei, cu argumentul ca este o decizie personala si ca nu poate face rabat de la drumul pe care si l-a pregatit cu "minutiozitate".

"M-a onorat increderea colegilor mei, dar sa stiti ca am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt in primul rand personale si tin de o traiectorie pe care am construit-o in educatie, in profesie, in cariera in general cu foarte multa minutiozitate si nu am de gand sa fac rabat de la acest drum", a explicat ea, la Realitatea Tv.

"Sobru, echilibrat, toate la timpul potrivit", a adaugat Vass, precizand ca a facut cu pasiune tot ce a realizat pana acum.

Ea le-a multumit celor care au sustinut-o "foarte puternic" in PDL. "Sper din suflet sa nu-i dezamagesc cu vestea pe care tocmai le-am dat-o", a mentionat Vass.

"Este o decizie personala", a completat ea, dar a evitat sa dea detalii.

#minister Economie Cristian Haiduc, #inlocuitor Andreea Paul Vass economie , #Ministri