Elena Udrea: In 2012 nu iesim din criza, dar Guvernul va plati pensiile si salariile

Luni, 02 Ianuarie 2012, ora 16:30
1603 citiri
Elena Udrea: In 2012 nu iesim din criza, dar Guvernul va plati pensiile si salariile

Ministrul Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea, scrie pe blogul personal ca in noul an "nu vom avea parte de sfarsitul crizei economice", dar da asigurari ca Executivul va putea "asigura plata pensiilor si a salariilor".

"Sunt convinsa ca 2012 va fi un an al confirmarilor. Anul acesta, se va confirma faptul ca am adoptat masurile economice si fiscale corecte, precum si reformele necesare in sectoarele cheie ale economiei sau in domeniul social. Romania are aprecierea unanima a institutiilor financiare internationale si a celorlalte guverne europene. Castigul cel mare din 2011 este ca toate aceste masuri vor face mai usoara situatia noastra in noul an, in care, din pacate, nu vom avea parte de sfarsitul crizei economice. Guvernul va putea insa asigura plata pensiilor si a salariilor, Romania va ramane atractiva pentru investitorii straini, vom continua pe drumul cresterii economice, vom absorbi mult mai eficient fondurile europene si vom ramane un exemplu de curaj si responsabilitate in rezolvarea problemelor cu care ne confruntam", scrie Udrea.

Ea spera ca viitoarele alegeri vor fi castigate de PDL. "In 2012, se va confirma si faptul ca solidaritatea este cheia unei parcurgeri rapide si sigure a crizei. Vom vedea si ca oamenii aleg solutii reale si nu demagogii imorale", mai spune vicepresedintele PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Udrea declaratii, #economie 2012 Udrea, #blog Udrea , #Ministri