Georgescu: O noua crestere salariala va fi stabilita in iulie

Luni, 07 Mai 2012, ora 15:14
1233 citiri
Georgescu: O noua crestere salariala va fi stabilita in iulie

Data la care se vor acorda restul de bani catre bugetari, pentru ca salariile sa revina la nivelul anterior taierilor din 2010, va fi decisa "undeva in luna iulie, cand misiunea FMI are programata o noua vizita la Bucuresti", a declarat luni ministrul desemnat al Finantelor, Florin Georgescu.

Vom aproba o ordonanta de urgenta "undeva la data de 22 mai", pentru prima etapa de pentru recuperarea salariilor bugetarilor, cele 8% anuntate deja, a spus Florin Georgescu, precizand ca o rectificare bugetara nu se poate face decat cu cel mult sase luni inainte de alegerile parlamentare, pentru a se respecta legea responsabilitatii fiscale.

Acesta a precizat ca prin programul de guvernare, Executivul s-a angajat ca in acest an salariile bugetarilor sa revina la nivelul anterior taierilor din iunie 2010.

"Vom avea o alta crestere salariala dupa ce revine misiunea FMI undeva in iulie, si atunci vom lua in discutie si aceasta chestiune. (...) Noi spunem in programul de guvernare ca anul acesta va avea loc recuperarea salariala", a explicat Georgescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crestere salariala Romania iulie, #Florin Georgescu crestere salariala, #FMI iulie crestere salariala , #Ministri