Liviu Pop se apara: O chestiune strict politica

Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 11:28
1005 citiri
Liviu Pop se apara: O chestiune strict politica

Fostul ministru interimar al Educatiei, Liviu Pop, a criticat sesizarea la Parchet a Agentiei Nationale de Integritate, apreciind-o drept "o chestiune strict politica", pentru ca se suprapune cu prima zi de campanie electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"E o chestiune, din punctul meu de vedere, strict politica, decizia aparand exact in prima zi de campanie electorala, in conditiile in care eu sunt candidat la Senat in Maramures din partea USL", a afirmat ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop la RFI.

Ministrul a spus ca a avut o singura discutie cu inspectorii ANI, in iunie si a adaugat ca si-a inaintat in scris punctul de vedere, iar de atunci nu mai stie absolut nimic, "nici cum arata decizia, nici ce prevede aceasta decizie".

"Astept decizia, in 15 zile, la instanta si instanta o sa decida acest lucru. Mi se pare cat se poate de normal, nu vreau sa comentez decizia ANI, decat o pura coincidenta, ca este in prima zi de campanie electorala", precizeaza Liviu Pop.

Ministrul Pop a afirmat ca in momentul in care va primi decizia si va vedea continutul acesteia, va avea o discutie cu premierul, iar in functie de aceasta discutie, va comunica public punctul sau de vedere.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) l-a reclamat la Parchetul instantei supreme pe Liviu Pop, intrucat in calitate de ministru interimar al Educatiei, ar fi avantajat patrimonial Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, unde a fost secretar general anterior preluarii portofoliului ministerial.

Liviu Pop se apara: O chestiune strict politica

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Pop acuzatii ANI, #Liviu Pop declaratii acuzatii ANI, #Liviu Pop incompatibilitate ANI , #Ministri