Fiul ministrului Muncii, acuzat de DNA, aparat de mama sa

Marti, 28 Mai 2013, ora 17:03
1648 citiri
Fiul ministrului Muncii, acuzat de DNA, aparat de mama sa
Flavius Campeanu, fiul ministrului Muncii, Mariana Campeanu. Sursa foto: enational.ro

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, se declara "intru totul convinsa" de nevinovatia fiului sau, acuzat de DNA de un tun imobiliar de 1 milion de euro si spune ca intre activitatea sa de ministru si cazul conducerii RAR nu exista nicio legatura.

"As vrea sa separam net acest caz de activitatea si mandatul meu de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, intre acestea nefiind nici o legatura", spune ministrul Muncii.

Acuzati de un tun imobiliar de 1 milion de euro

Fostul director al Registrului Auto Roman Ovidiu Crapatureanu si Flavius Campeanu, director tehnic la aceeasi institutie, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie intr-un dosar legat de cumpararea unui teren supraevaluat, prejudiciul fiind estimat la peste un milion de euro, precizeaza intr-un comunicat Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Potrivit rechizitoriului, in perioada 3 iunie - 16 septembrie 2008, Crapatureanu si Campeanu, sub pretextul construirii unui poligon de incercari autovehicule, au facut demersuri pentru achizitionarea unui teren de 536.140 metri patrati, situat in extravilanul comunei Roata de Jos, judetul Giurgiu, la un pret cu mult mai mare decat valoarea sa de piata.

Procurorii DNA sustin ca terenul a fost cumparat prin incalcarea procedurilor privind evaluarea ofertelor de vanzare bunuri imobile, la un pret de 2,2 euro metrul patrat, in conditiile in care vanzatorul terenului anuntase public, prin mijloace de informare in masa, o oferta de vanzare a terenului la pretul de 0,75 euro metrul patrat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Flavius Campeanu Rar, #fiu ministru muncii tun imobiliar, #fiu Mariana Campeanu acuzat DNA , #Ministri