Noul sef de la Interne a preluat stafeta de la Igas

Vineri, 10 Februarie 2012, ora 09:52
1145 citiri
Noul sef de la Interne a preluat stafeta de la Igas
Gabriel Berca, ministrul Administratiilor si Internelor

Gabriel Berca, noul ministru al Administriatiei si Internelor a preluat vineri dimineata stafeta de la predecesorul sau, Traian Igas, in prezenta prim ministrului Mihai Razvan Ungureanu.

"Cu o parte dintre dumneavoastra am lucrat, prin functiile pe care le-am avut. Este momentul sa demonstram ca MAI este chintesenta administratiei publice romanesti", a declarat Berca.

El a mai specificat ca obligatia sa este sa dea fiecarui angajat al ministerului "incredere, stabilitate", iar atunci cand conditiile economice vor permite, si un "element fiannciar".

"Foarte important va fi sa lucram in echipa, nu am idei preconcepute, nu vor face insa concesii", a avertizat noul ministru de Interne.

Berca a declarat, de asemenea, ca exemplul trebuie sa porneasca de la varful institutiei, referindu-se la angajatii care se lupta cu nametii.

"Nu avem timp de ceremonii, trebuie sa strangem randurile. Trebuie sa fim alaturi de cetateni", a mai spus ministrul.

Traian Igas, fostul sef de la Interne, l-a asigurat ca ii va da o mana de ajutor si i-a urat succes. "Voi fi alaturi de domnia sa si ceea ce s-a inceput trebuie sa continue", a mai spus Igas.

#gabriel berca ministru interne, #ministerul administratiei internelor conducere , #Ministri