Sapunaru neaga orice implicare in managementul Europroiect SRL

Duminica, 25 August 2013, ora 09:58
1716 citiri
Sapunaru neaga orice implicare in managementul Europroiect SRL
Sursa foto: Antena3.ro

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat ca nu mai are nicio legatura cu SC Europroiect SRL si ca, din anul 1997, de cand a fost numit sef al Directiei Generale a Vamilor, nu s-a mai implicat in activitatea de management a acestei firme.

Potrivit acestuia, informatia conform careia ar fi cercetat penal pentru activitatea desfasurata in cadrul firmei Europroiect SRL este total neadevarata.

"Pentru corecta informare precizez ca nu mai am nicio legatura cu SC Europroiect SRL. Actiunile pe care le detineam la aceasta societate comerciala au fost cesionate in favoarea asociatului meu. Tot pentru corecta informare va spun ca, din anul 1997, de cand am fost numit secretar de stat, sef al Directiei Generale a Vamilor, nu am mai fost implicat in activitatea de management a respectivei firme. Am renuntat si la calitatea de actionar la aceasta firma pentru a nu lasa loc de interpretari sau pentru a nu se crea un conflict de interese, avand in vedere posibila mea desemnare in functia de ministru al Transporturilor", a precizat Nini Sapunaru intr-o declaratie transmisa Agerpres.

El a sustinut ca societatea la care a detinut parti sociale s-a specializat in proiectarea de drumuri si poduri, iar lucrarile sunt efectuate pentru statul roman deoarece inca nu se fac proiecte de drum pentru sectorul privat.

"Trebuie subliniat ca SC Europroiect SRL nu a avut niciodata contracte incredintate direct de CNADNR sau de catre Ministerul Transporturilor. Informatia aparuta in presa, conform careia eu as fi cercetat penal pentru activitatea desfasurata in cadrul firmei Europroiect SRL, este total neadevarata. Cercetarea desfasurata de DNA vizeaza direct administratorul firmei si nu pe mine, fiind vorba de o presupusa infractiune savarsita anul trecut", a aratat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cercetare DNA Nini Sapunaru, #Nini Sapunaru Ministerul Transporturilor, #afaceri Nini Sapunaru, #Nini Sapunaru Europroiect , #Ministri