Sapunaru, refuzat de Ponta la Transporturi

Vineri, 23 August 2013, ora 14:20
1471 citiri
Sapunaru, refuzat de Ponta la Transporturi

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea lui Crin Antonescu ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL o noua nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat agentiei Mediafax surse politice.

"Premierul a transmis presedintelui PNL ca nu este de acord ca Nini Sapunaru sa preia functia de ministru al Transporturilor si a cerut o alta nominalizare", au declarat sursele citate.

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, catre forurile de conducere ale partidului, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost de acord si ca a fost autorizat sa anunte acest lucru.

Joi seara, premierul Victor Ponta a evitat sa comenteze aceasta informatie.

Conducerea PNL urmeaza sa analizeze duminica propunerea pentru functia de ministru al Transporturilor.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL va lua o decizie in acest sens.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PNL va propune un lider liberal pentru sefia Transporturilor duminica dupa pranz, dupa o discutie care va avea loc, dimineata, in Consiliul National al PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refuz Ponta Sapunaru Transporturi, #Nini Sapunaru ministru Transporturi, #Ponta nominalizare Ministerul Transporturilor , #Ministri