Seitan: OUG 58 privind contributiile din venituri profesionale nu va fi schimbata

Marti, 31 August 2010, ora 14:12
1317 citiri
Seitan: OUG 58 privind contributiile din venituri profesionale nu va fi schimbata

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat, marti, inainte de prezentarea unui raport privind piata muncii elaborat de BNS, ca OUG 58/2010 privind contributiile aferente veniturilor profesionale nu va fi schimbata si ca pana la sfarsitul lunii septembrie va fi finalizat sistemul de plata on-line, precizeaza Mediafax.

Intrebat daca a remarcat ca la Casele de Pensii si la Agentiile de Ocupare sunt in continuare cozi pentru depunerea declaratiilor, ministrul Muncii a spus ca nu a vazut aceste cozi si ca situatia este una normala.

"Nu sunt cozi. Unde ati vazut? Sunt oameni normali care isi depun o singura data declaratia. Probabil se va finaliza sistemul de plata electronica pana la sfarsitul lunii septembrie", a declarat Seitan.

Ministrul Muncii declara, in 26 august, ca pana la sfarsitul lunii septembrie Ministerul Comunicatiilor va face posibila plata on-line a contributiilor pentru veniturile de natura profesionala prin portalul e-Romania.

Seitan reamintea atunci ca declaratiile pentru contributiile aferente veniturilor de natura profesionala se pot transmite prin Posta, iar banii pot fi virati in conturile Agentiilor judetene de ocupare si a Caselor de pensii, pentru a fi evitate cozile de la ghisee.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#eromania seitan declaratii contributii venituri profesionale , #Ministri