UDMR: Vom discuta marirea salariilor si pensiilor dupa primul trimestru

Marti, 07 Februarie 2012, ora 20:17
1290 citiri
UDMR: Vom discuta marirea salariilor si pensiilor dupa primul trimestru

Stabilitatea economica si politica este esentiala intr-un an electoral, iar ea poate fi mentinuta doar daca exista o guvernare responsabila care sa asigure crestrea nivelului de trai si recuperearea pierderilor suferite pe fiecare cetatean, spunea presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, reprezentantii UDMR vor discuta cu noul premier desemnat despre marirea salariilor si pensiilor dupa primul trimestru, daca va exista crestere economica.

"Premierul stie ca in februarie nu se poate face o marire de salarii si pensii. Stie ca ridicarea nivelului de trai este foarte importanta pentru fiecare contribuabil", a precizat seful UDMR.

In ceea ce priveste lista ministrilor din noul Guvern Ungureanu, Kelemen Hunor a precizat ca va inainta premierului lista membrilor dupa ce se va discuta despre programul de guvernare.

Programul de guvernare este esential. Avem nevoie pentru 2012 de un protocol de functionare a coalitiei semnat cu toate partidele impreuna cu premierul in care vom introduce: dezvoltarea infrastructurii, problemele legate de invatamant, facultatea de medicina si farmacie, continuarea lucrarilor la autostrada Transilvania, problemele fara de care nu se poate asigura o stabilitate politica", a declarat presedintele UDMR.

Acesta a mai adaugat ca in ceea ce priveste ministrii desemnati de UDMR, nu se contureaza o schimbare in acest sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#kelemen hunor crestere salarii pensii, #kelem hunor lista ministri guvern ungureanu, #udmr premier mihai razvan ungureanu , #Ministri