Omul de afaceri Cornel Penescu, retinut de DNA

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 12:55
1337 citiri
Omul de afaceri Cornel Penescu, retinut de DNA

Finantatorul Clubului de Fotbal FC Arges, Cornel Penescu, vizat de procurorii DNA, a fost retinut, luni, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, sub acuzatia de dare de mita, la ora transmiterii stirii fiind dus la sediul IPJ Arges. 

"Exista suspiciuni privind acuzatia de dare de mita asupra clientului meu. Am inteles ca este vorba despre meciurile lui FC Arges cu Universitatea Craiova, FC Brasov si Gloria Bistrita si ca exista suspiciuni ca domnul Penescu ar fi dat bani unor oameni din fotbal precum Cristian Nica, Marcel Savaniu si Aurel Bogaciu", a spus avocatul Radu Nistor.

Finantatorul Clubului de Fotbal FC Arges, Cornel Penescu, vizat de procurorii DNA, s-a aflat la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al DNA, pentru a fi audiat in legatura cu descinderile care au avut loc, luni dimineata, la sediul FRF si cel al firmei lui Penescu.

Procurorii DNA au facut verificari, luni dimineata, la sediul Clubului FC Arges, din strada Armand Calinescu nr. 15 si la sediul firmei Pic, al carei patron este Cornel Penescu, situat langa Autostrada Bucuresti - Pitesti, la iesirea din municipiu.

#arestat, #cornel, #dna, #penescu , #Ordonanta