Ordonanta de combatere a pirateriei in transporturi, aprobata de Guvern

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 09:46
1632 citiri
Ordonanta de combatere a pirateriei in transporturi, aprobata de Guvern

Guvernul a aprobat, luni, ordonanta de urgenta pentru combaterea pirateriei in transportul rutier de persoane, solicitata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

In urma cu aproape o luna, reprezentantii Executivului si cei ai Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati au semnat, la Guvern, un protocol pentru rezolvarea revendicarilor organizatiei, transportatorii anuntand, dupa semnarea documentului, ca renunta la proteste pentru "o saptamana sau doua".

Protocolul incheiat la Guvern prevedea ca, in termen de o saptamana, sa fie adoptata ordonanta de urgenta pentru combaterea pirateriei in transportul rutier de persoane, precum si un calendar de adoptare a unei legi unice in domeniul transporturilor.

Guvernul a amanat insa adoptarea ordonantei de urgenta, ministrii convenind ca este necesara constituirea unui comitet care sa opereze modificarile legislative.

Liderii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania solicita amendarea firmelor de transport neautorizate, prelungirea autorizatiilor pana in 2016 si o lege unica a transporturilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ordonanta, # combatere, # piraterie, # transporturi , #Ordonanta