Romania participa la targurile internationale de turism de la Gdansk si Palermo

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 15:44
1644 citiri
Romania participa la targurile internationale de turism de la Gdansk si Palermo

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) participa, in perioada 13 - 15 aprilie, la targurile internationale de turism de la Gdansk (Polonia) si de la Palermo (Italia), se arata intr-un comunicat al MDRT.

Targul International de Turism de la Gdansk este unul dintre cele mai mari targuri international de turism din Polonia, avand loc chiar inainte de inceperea sezonului estival si se adreseaza atat specialistilor, cat si publicului larg.

Totodata, targul International de Turism "Travelexpo" de la Palermo este cea mai importanta manifestare de profil din sudul Italiei si se adreseaza exclusiv profesionistilor din turism, agentii, turoperatori, autoritati publice locale, etc.

"Participarea la aceste evenimente face parte din campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, prin intermediul brandului turistic national, in randul specialistilor din domeniu si al publicului larg. Prezenta Romaniei cu stand propriu la aceste targuri constituie un bun prilej de stabilire a unor contacte si de promovare a ofertei turistice a tarii noastre pe pietele locale", se spune in comunicat.

In acest an, pana in prezent, MDRT a participat la 29 de targuri internationale de turism.

In cadrul campaniei de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, pe langa alte activitati de marketing si promovare, MDRT si-a propus sa participe, in 2012, cu stand national, la cele mai importante 70 de targuri de turism din lume.

#Ministerul Turismului targuri, #Ministerul Turismului targuri internationale, #targuri internationale turism , #Politica interna