Se aleg directorii generali la companiile de stat

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 14:16
1306 citiri
Se aleg directorii generali la companiile de stat

Ministerul Economiei anunta ca vineri au fost depuse trei oferte pentru serviciile de recrutare de personal de conducere in vederea selectarii directorilor generali din cadrul companiilor Hidroelectrica, Oltchim, Electrica Furnizare si Romarm, dintre care au fost validate doar doua.

"Dintre cele trei oferte, comisia de evaluare a validat doua, cea de-a treia fiind declarata intarziata, deoarece a fost depusa dupa termenul limita stabilit in documentatia de atribuire", se spune in comunicat.

Ofertele validate apartin companiilor Egon Zehnder si Spencer Stuart, doua dintre firmele de recrutare care se regasesc in top 10 la nivel international.

MECMA a avut ca obiectiv atragerea in proiect a celor mai performante firme de executive search la nivel international si de aceea au fost stabilite criterii riguroase de participare la licitatie. Pentru toate cele patru companii incluse in prima etapa a proiectului exista una sau doua oferte din partea firmelor de executive search validate.

In urmatoarea perioada, comisia de evaluare va analiza ofertele tehnice si financiare ale firmelor de recrutare validate, iar rezultatul evaluarii urmeaza sa fie comunicat oficial de catre reprezentantii MECMA in cel mai scurt timp.

Rolul firmelor de recrutare selectate este de a realiza lista scurta cu propuneri de candidati pentru fiecare dintre cele patru companii din subordinea MECMA.

#Ministerul Economiei recrutare CEO, #companii stat director, #licitatie director companii de stat , #Politica interna