Adrian Nastase a fost eliberat UPDATE

Luni, 18 Martie 2013, ora 15:42
2800 citiri
Adrian Nastase a fost eliberat UPDATE

Adrian Nastase a fost eliberat luni, la ora 18.00, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins recursul procurorilor DNA, decizia fiind data de trei judecatori.

Detinutul Adrian Nastase a avut un comportament exemplar, a fost staruitor in munca si a executat pana acum suficient de multe zile de inchisoare, considera judecatorii de la Sectorul 4.

In motivarea oficiala a deciziei de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase este mentionat si faptul ca a scris o carte, care ulterior a fost publicata.

Adrian Nastase a fost, de asemenea, considerat un detinut model, iar judecatorii au luat in considerare si faptul ca acesta este cadru universitar, a avut o cariera politica importanta si vine dintr-o familie buna.

Recursul la eliberarea lui Adrian Nastase a fost judecat luni de Tribunalul Bucuresti, reprezentantii instantei precizand ca nu se pune problema unei amanari dupa arestarea judecatoarelor Dinu si Costache, intrucat fiecare sectie are un complet de permanenta, pentru situatii neprevazute.

Motivarea deciziei magistratilor din cadrul Judecatoriei Sectorului 4 a fost necesara pentru procurori pentru a face recurs.

#Adrian Nastase eliberat, #Nastase eliberare inchisoare , #Premier