Nastase: Principala problema a actualei guvernari este lipsa de competenta

Luni, 05 Iulie 2010, ora 11:39
992 citiri
Nastase: Principala problema a actualei guvernari este lipsa de competenta

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni, inaintea sedintei BPN al partidului, ca pentru prevenirea efectelor catastrofale ale unor inundatii este nevoie ca responsabilii din domeniu sa fie numiti pe criterii de competenta, precizeaza Mediafax.

Nastase a afirmat ca autoritatile trebuie sa "traga concluziile necesare" dupa inundatiile care au afectat zone intregi din Moldova.

"Au existat de-a lungul anilor tot felul de proiecte, care au fost abandonate, in special in ultimii ani. Daca nu invatam nici de data asta, cred ca nu mai invatam niciodata", a spus el.

Fostul premier PSD a apreciat ca este nevoie de mai multa competenta in zona celor responsabili in domeniul apelor.

"Poate ca lipsa de competenta si faptul ca au fost pusi acolo pe criterii politice au creat cele mai multe probleme. Principala problema a actualei guvernari este lipsa de competenta, sunt foarte multi oameni care nu sunt la locul potrivit. (...)

Nu doar interesul pe termen scurt si smecheriile pe care le fac unii conteaza, este importanta si relatia cu mediul, cu natura, si iata cum lucrurile se razbuna", a mai afirmat Nastase.

#competenta, #guvernare, #inundatii, #nastase , #Premier