O premiera mondiala romaneasca revolutionara

Sambata, 26 August 2006, ora 16:13
926 citiri

Doi studenti din Romania sparg piata mondiala cu un sistem de localizare, vizualizare si comunicare gratuit, prin intermediul telefonului mobil si al calculatorului. Firme importante din strainatate i-au contactat deja pentru preluarea programului inovator al tinerilor dar acestia isi doresc un produs Made in Romania.Tinerii, specialistii in domeniul tehnologiei informatiei, prezenti in tabara nationala Forum IT de la Izvorul Muresului au amutit publicul spectator, cand au prezentat inventia, in premiera mondiala.

Practic, cu ajutorul sistemelor Mobile Tracking si Streaming, orice utilizator de telefon mobil cu Windows, poate localiza si supraveghea oricand prieteni, rude, angajati si chiar si hotii care incearca sa intre prin efractie in locuinta. Facilitatile sunt functionale oriunde in tara sau chiar in lume, daca au sisteme compatibile.

Sistemul este acum oferit gratuit de catre inventatorii acestuia, iar daca se va trece la distributia pe scara larga, costurile vor fi mult mai mici decat orice alt operator de telefonie mobila existent pe piata.

Realitatea TV